stel je vraag of reserveer een plek!

Vul jouw gegevens in en stuur me je berichtje.

Natuurlijk kan ik je ook even bellen als je dat wilt. Laat jouw nummer achter in je persoonlijk berichtje, dan neem ik contact met je op.

Albertien
06-50641264

  voornaam:

  achternaam:

  woonplaats:

  e-mailadres:

  persoonlijk bericht:

  over mij

  Mijn naam is Albertien, ik ben getrouwd en heb twee geweldige zoons op de middelbare school in Leiden.

  Wat ik heel graag doe is het begeleiden van jongeren bij leren, studeren en leven.

  Jongeren al op vroege leeftijd net dat beetje extra inzicht, kennis en vaardigheden meegeven. Dat zetje waardoor het zelfvertrouwen groeit, het wat makkelijker gaat en het plezier toeneemt. Het resultaat volgt dan vaak als vanzelf.

  Ik ga voor makkelijker, leuker en slimmer leren. Daarnaast bied ik jongeren de ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen, ontplooien en ontdekken.

  Ontwikkeling en scholing

  Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben in rollen als o.a. (Account) Manager en Trainer heb ik me de afgelopen jaren toegelegd op de begeleiding van jongeren.  Ik heb me ontwikkeld, verdiept, geleerd, gedaan, gewerkt, gelezen en ervaren.

  Naast de HBO en Universiteit heb ik o.a. de volgende opleidingen en trainingen afgerond:

  • Gecertificeerd trainer Ik leer leren (ILL)
  • Jongerencoach bij Sonnevelt Opleidingen
  • Gecertificeerd in de Methodiek Gelukskoffercoaching
  • Autisme Centraal Methodiek, basisopleiding
  • Teamcoach bij de SchoolvoorCoaching

  Bij Sonnevelt Opleidingen heb ik als assistent trainer meegedraaid bij de jongerencoach opleiding in 2018.

  Wat ik doe

  Met KockxCoaching voor jongeren begeleid ik met veel plezier jongeren door middel van individuele coaching, persoonlijke training en groepstraining in hun (leer) ontwikkeling. Ik heb ondertussen veel gewerkt met jongeren met bijvoorbeeld ASS en AD(H)D.

  Via Stichting Villa Abel ( https://villaabel.nl/)  werk ik als coach en studiebegeleider met studenten met autisme (ASS) die studeren aan het HBO of de Universiteit. Voor Villa Abel heb ik tevens het programma CookMeetEat ontwikkeld en opgezet. Met een groep studenten koken en eten we wekelijks een lekkere maaltijd. Samen bezig zijn, kletsen en een leuke activiteit na het eten. Een veilige plek om plezier te hebben, vaardigheden te leren, zelfstandigheid te vergroten en waar sociale contacten op een laagdrempelige manier worden gelegd en uitgebouwd.

  Als bestuurslid van Balans regio Rijnland maak ik me sterk voor de positie van kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen bij leren en/of gedrag.  Balans doet dat onder andere door de uitwisseling van kennis en ervaringen tussen ouders, onderwijs, zorgprofessionals en wetenschap.

  portret van Albertien