scholen

De methodes van de Gelukskoffer en Ik leer leren worden op verschillende scholen betrokken in het lesaanbod. Ook zijn het mooie instrumenten om aan te bieden in bijvoorbeeld de plusklas. Als je namens een school interesse hebt om een keer van gedachten hierover te wisselen stuur me dan een mailtje. Ik kom graag een keer vrijblijvend een kop koffie drinken.

BSO

De leren leren training  is een prachtige training om aan te bieden aan de leerlingen van groep 7 en 8 die naar de BSO gaan. In BSO tijd een mooie basis leggen ter voorbereiding op de middelbare. Leuk en super leerzaam.

Samen met leeftijdsgenootjes leren leren in kleine groepjes met veel leuke testjes, oefeningen en toffe tips en trucjes. De training bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur in opeenvolgende weken.

Ook interesse om de Ik leer leren training aan te bieden vanuit jouw BSO? Neem dan vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken bij een kop koffie.

Nieuwtje: Vanaf het voorjaar 2018 bied ik in samenwerking met BSO Smallsteps Basisbende in Leiden de leren leren training in 5 opeenvolgende weken aan. Kijk voor meer informatie bij agenda...